Prezentacija Zlatibora u Makedoniji i Crnoj Gori

Bez autora
Apr 22 2010

Predstavnici Turističke organizacije "Zlatibor" potpisaće sutra u Skoplju Protokol o saradnji sa Turističkom komorom Makedonije i tamošnjom Privrednom komorom za turizam. Zlatiborci su se opredelili da im Makedonija ove godine bude "država partner", a Zlatibor se protokolom o saradnji promoviše kao "prijateljska i poželjna destinacija za stanovnike Makedonije". Turisti iz Makedonije će na Zlatiboru, na osnovu najavljenog protokola, godinu dana imati popust od pet do 25 odsto u smeštaju i drugim uslugama koji im garantuju najpoznatiji hoteli na ovoj planini. TO Zlatibor nedavno je potpisala sličan protokol i sa Turističkom organizacijom Banja Luke, izabravši prestonicu Republike Srpske za "grad partnera"u narednom periodu od godinu dana. Prezentacija turističke ponude Zlatibora u Crnoj Gori održaće se 27. aprila u Podgorici, a sutradan i u Herceg Novom.

Prezentacija Zlatibora u Makedoniji i Crnoj GoriPredstavnici Turističke organizacije "Zlatibor" potpisaće sutra u Skoplju Protokol o saradnji sa Turističkom komorom Makedonije i tamošnjom Privrednom komorom za turizam.

Zlatiborci su se opredelili da im Makedonija ove godine bude "država partner", a Zlatibor se protokolom o saradnji promoviše kao "prijateljska i poželjna destinacija za stanovnike Makedonije", izjavio je Tanjugu savetnik u TO Darko Đurović.

Turisti iz Makedonije će na Zlatiboru, na osnovu najavljenog protokola, godinu dana imati popust od pet do 25 odsto u smeštaju i drugim uslugama koji im garantuju najpoznatiji hoteli na ovoj planini, potvrdio je Đurović.

On je podsetio da je TO Zlatibor nedavno potpisala sličan protokol i sa Turističkom organizacijom Banja Luke, izabravši prestonicu Republike Srpske za "grad partnera"u narednom periodu od godinu dana.

Prezentacija turističke ponude Zlatibora u Crnoj Gori održaće se 27. aprila u Podgorici, a sutradan i u Herceg Novom, najavio je Đurović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik